Wij regelen uw stroomvoorziening!

Al sinds 1980 werken we voor u. Omdat we niet gebonden zijn aan producten, merken of leveranciers, zoeken we altijd samen met u naar de beste oplossing voor uw situatie, zonder te vertrekken vanuit onze oplossingen.

Altijd mee met de stroom

De markt evolueert en de technische mogelijkheden ook. Dus bouwen we verder op onze ervaring en ontwikkelen tegelijk unieke oplossingen. Omdat klanten ons voor nieuwe uitdagingen plaatsen, omdat we vinden dat we beter kunnen, of gewoon: omdat niemand anders ze aanbiedt.

Hooggespannen verwachtingen?

Wie voor zijn laag-, midden- of hoogspanningsinstallatie op Electro 80 vertrouwt, is veeleisend. En altijd enthousiast. Het bewijs: 2 op de 3 nieuwe projecten komen bij Electro 80 terecht door mond-aan-mondreclame van tevreden klanten.

Certificaten & Opleidingen

Vertrouw op de expertise van onze medewerkers. Ze hebben een BA4- of BA5-attest van vakbekwaamheid. Dat betekent dat ze, tijdens een aangepaste opleiding aan de Vinçotte Academy, leren hoe ze op een veilige manier moeten werken aan of in de buurt van elektrische installaties. Bijvoorbeeld tijdens een onderhoud van hoogspanningscabines of een aanpassing aan een laagspanningsbord. Na een vastgelegde termijn volgen ze een opfrissingscursus. Zo blijven ze steeds up-to-date.

Daarnaast is Electro 80 een erkend bordenbouwer van meetgroepen voor Sibelga, de netbeheerder voor elektriciteit en gas in Brussel.

Electro 80 is ook in het bezit van een VCA-certificaat (Veiligheid Certificaat Aannemers) met 1 ster.

Contacteer
ons

Wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten?
Laat het ons weten.

Electro 80
Vilvoordsesteenweg 156
1820 Perk

Telefoonnummer: +32 (0)2 751 81 30
E-mail: info@electro80.be

We gebruiken cookies

Electro 80 gebruikt cookies om de inhoud van de website en advertenties te personaliseren, en bezoeken te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor reclame en analyse. Meer informatie