Electro 80 biedt sleutel-op-de-deuroplossingen aan voor tijdelijke en definitieve stroomvoorzieningen. U kan bij ons terecht voor alles wat te maken heeft met hoog-, laag- of middenspanning.

Ontdek nu Electro 80 in 120 seconden

Jarenlang ervaring is onze sterkte

Sinds 1980 geldt Electro 80 als referentie binnen de sector. Waarom? Door de kracht van een flexibele kmo te combineren met de expertise en schaalvoordelen van een grote speler zijn we uitgegroeid tot de geprefereerde partner van particulieren, bedrijven en netbeheerders.

over ons Page 1 Created with Sketch.

Altijd de service waar u op rekent

Ook na de verkoop kunt u voor het beheer van uw installatie(s) rekenen op Electro 80. Voor onderhoud, aanpassingen, hulp bij panne of defect, jaarlijkse keuring, uitschakelingen en meer! We bieden u steeds een veilige, correcte en snelle oplossing voor elke technische uitdaging.

lees meer Page 1 Created with Sketch.

Producten

Bij Electro 80 vindt u een ruim gamma hoog-, midden- en laagspanningsproducten. Gebouwd in onze eigen werkplaatsen en aangepast aan uw eisen en de wettelijke normen en voorschriften. Een overzicht:

Contacteer
ons

Wilt u graag meer informatie over onze producten en diensten?
Laat het ons weten.

Electro 80
Vilvoordsesteenweg 156
1820 Perk

Telefoonnummer: +32 (0)2 751 81 30
E-mail: info@electro80.be

We gebruiken cookies

Electro 80 gebruikt cookies om de inhoud van de website en advertenties te personaliseren, en bezoeken te analyseren. We delen ook informatie over uw gebruik van onze site met onze partners voor reclame en analyse. Meer informatie