Teambuilding September 2024

Teambuilding September 2024: Innovatie en samenhorigheid bij SGC – SwitchGear Company

In september was het tijd voor onze jaarlijkse teambuilding, en dit jaar brachten we een bezoek aan SGC – SwitchGear Company, een toonaangevende fabrikant van middenspanningsschakelaars met meer dan 45 jaar ervaring. SGC produceert en distribueert wereldwijd betrouwbare producten voor elektrische distributie, en we kregen de kans om een exclusieve blik achter de schermen te werpen.

Een inspirerende rondleiding

Onze dag begon met een hartelijke ontvangst bij SGC, waar we werden getrakteerd op een heerlijk ontbijt met koffiekoeken. Daarna volgde een indrukwekkende rondleiding door het bedrijf. We bezochten verschillende productiehallen waar we hun nieuwste technieken en machines, zoals lasrobots, in actie zagen. Deze vooruitstrevende technologieën lieten ons zien hoe SGC voortdurend innoveert binnen de sector van middenspanningsdistributie.

In het museum van SGC kregen we een inkijk in de rijke geschiedenis van middenspanningsdistributie in België. Met meer dan 75 jaar evolutie in de sector gaf dit ons een goed begrip van hoe SGC zijn expertise heeft opgebouwd en welke impact ze hebben op de hedendaagse markt.

Gentse avontuur: Stadsspel "The Target"

Na deze inspirerende ochtend, reisden we door naar Gent voor een spannend stadsspel: The Target. Dit interactieve spel bracht ons in teams door de prachtige stad Gent, waarbij teamwork en strategie essentieel waren om het spel succesvol te voltooien. De samenwerking en het plezier dat we hadden, zorgden ervoor dat dit een onvergetelijke ervaring werd

Afsluiten met een feestelijke barbecue

We sloten de dag af met een gezellige barbecue in Kerckevelt, Steenokkerzeel. Het was het perfecte moment om na te praten over de dag, te genieten van heerlijk eten, en te ontspannen na alle activiteiten. De informele sfeer zorgde ervoor dat we als team nog dichter naar elkaar groeiden.

Met nieuwe inzichten, versterkte banden en mooie herinneringen kijken we terug op een geslaagde teambuilding. We danken SGC voor hun gastvrijheid en alle medewerkers die deze dag tot een succes maakten.