Succesvolle interne opleiding bij Electro 80

Succesvolle interne opleiding bij Electro 80

Bij Electro 80 streven we er niet alleen naar om de hoogste kwaliteit te leveren in onze diensten, maar ook om voortdurend te investeren in de kennis en vaardigheden van ons team. Vorige week verzorgde Rik, onze Sales Engineer, een inspirerende opleiding voor onze nieuwe techniekers.

Waar we dieper op ingingen tijdens de sessie ?

Tijdens deze opleiding kregen de nieuwe medewerkers een diepgaand overzicht van:

  • Onze business en geschiedenis: We hebben een rijk verleden dat teruggaat tot 1980, toen Electro 80 werd opgericht. We delen deze dan ook graag met nieuwe medewerkers. 
  • Onze leveranciers en partners: Samenwerking staat centraal in ons succes. De training ging in op de strategische relaties die we onderhouden met leveranciers en partners, die ons helpen om altijd de beste producten en technologieën te bieden.
  • Innovaties zoals Synergrid en Smartgrid: Innovatie is cruciaal in onze sector. Rik bracht de techniekers op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van slimme netwerken, zoals Synergrid en Smartgrid, die de energie-efficiëntie en betrouwbaarheid van onze oplossingen verbeteren.
  • Belangrijk vakjargon en technieken: Om als team effectief te kunnen communiceren en werken, is het essentieel om dezelfde taal te spreken. Daarom werd er ook uitgebreid stilgestaan bij de belangrijkste vaktermen en technische processen die we dagelijks gebruiken.

We zijn ontzettend trots op de betrokkenheid en inzet van ons team. Opleidingen zoals deze zijn cruciaal om onze techniekers niet alleen te voorzien van technische kennis, maar ook om hen te laten begrijpen hoe ze onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. Bij Electro 80 is service geen loze belofte: we staan 24/7 klaar voor onderhoud en snelle interventies.