Een feestelijke huldiging bij Electro 80 voor Noor Vidts en Paulien Couckuyt

Zondag 25 augustus 2024

Een feestelijke viering van onze atleten met Vilvoorde Atletiek Club bij Electro 80

Afgelopen zondag vierden we samen met de Vilvoorde Atletiek Club een bijzondere dag, ter ere van twee uitzonderlijke atleten: Noor Vidts en Paulien Couckuyt. De huldiging bracht vrienden, familie, en fans samen voor een middag vol plezier en sportieve prestaties.

Uitzonderlijke atleten in de schijnwerpers bij Electro 80

Noor Vidts, die ons land met trots vertegenwoordigde in de zevenkamp en een bronzen medaille behaalde op de Olympische Spelen in Parijs, stond centraal tijdens deze viering. Naast haar werd ook Paulien Couckuyt gehuldigd, die de halve finale van de 400m horden bereikte, een prestatie waar we met z’n allen enorm trots op zijn.

De huldiging bij Electro 80 was niet alleen een moment van erkenning, maar ook een kans om samen te komen en te genieten van elkaars gezelschap. De middag stond in het teken van vriendschap en sportiviteit, met heerlijke pizza’s, verfrissende drankjes en vooral veel lachende gezichten.

Het was een middag om niet snel te vergeten, waarbij we samen vierden wat Noor en Paulien hebben bereikt. Hun prestaties zijn een bron van inspiratie voor velen, en het was een eer om hen te mogen huldigen bij Electro 80.

Bedankt voor jullie aanwezigheid

We willen iedereen bedanken die erbij was om Noor en Paulien te feliciteren. Jullie aanwezigheid maakte deze huldiging extra bijzonder. We kijken uit naar nog meer van zulke onvergetelijke momenten in de toekomst!